Welkom op onze site Baas...

In deze gekke tijd dat veel van uw medewerkers thuis voor u aan het werk zijn kunt u via ons ze toch laten weten dat u aan ze denkt.

Dit doet u door ze het belangrijkste thuis te geven wat ze het meeste op de zaak missen.. juist de koffie van de baas!
Door ze een koffie te geven die ze dagelijks thuis drinken hebben de medewerkers weer een positief puntje om over te praten tijdens een zoom meeting.

Hoe werkt het ?

U krijgt van ons een code waarmee uw medewerker kan inloggen op onze website, hier kan zij een keuze in de soorten koffie of thee maken. Daarna vult zij de adres gegevens in en werkt de bestelling af. Wij zorgen ervoor dat de koffie wordt bezorgt bij uw medewerker thuis en u krijgt van ons de factuur per mail toegestuurd. U kan kiezen voor een eenmalige actie, een 2 wekelijkse of een maandelijkse actie. Bij een abonnement sturen dan standaard een pakketje naar uw medewerkers zij hoeven dan niet telkens weer een bestelling te plaatsen.
De kosten voor een maand koffie bedragen € 17,95 inclusief verzenden dat is nog geen € 0,90 per dag!
De kosten voor 2 weken koffie bedragen € 9,95 inclusief verzenden. (meest gekozen voor eenmalige actie) 

Neem contact met ons op en geef uw medewerkers een lekkere kop koffie van de baas !

bel 0348-745564 of mail info@koffievandebaas.nl u kunt hier ook een sample aanvragen zodat u onze koffies eerst kunt proeven. 

Tip: Via de werkkostenregeling kunnen werkgevers onbelaste vergoedingen aan werknemers geven. De vrije ruimte die werkgevers hebben om deze

onbelaste vergoedingen te geven wordt eenmalig verhoogd van 1,7% naar 3% van de loonsom per werkgever. Werkgevers die daar ruimte voor hebben

kunnen hun werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen, bijvoorbeeld door het verstrekken van een kopje koffie van de baas.

 

Wat een bazenactie!

Tot 1 april voor maar € 2,00 extra is de koffiezak extra gevuld met kuikens en paaseitjes en
een perssonlijk boodschap voor Pasen.

 

 Extra;

• Bij de 1e levering kunnen wij namens u een persoonlijke boodschap mee bezorgen: een brief, mededeling of toewensing namens u als werkgever aan uw medewerkers;

• Het is mogelijk uw bestelling te voorzien van uw bedrijfslogo;

• Het is (uiteraard) mogelijk meer koffie te laten bezorgen;